Soru-Cevap



Doktorluk her meslekte var olan kariyerlik bir ünvandır. Örneğin; matematik, hukuk, iktisat, fizik doktoru olduğu gibi tıp doktoru da vardır. Ama hekimlik başka bir konudur. Hekim kelimesi hakim olmaktan, hikmet sahibi olmaktan gelir. Yaratılmış bir varlığa hizmet ettiğini bilir, manevi kimliği vardır. Tıp bir bilim dalı değildir. İnsan iyileştirme sanatıdır ve bilimin nimetlerinden de faydalanır. İlmi değerler ışığında araştırır, çalışır ve uygular.

Bu sayfa altından sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz; özel olarak soru sorabilmek için bu numaradan doktorumuza ulaşabilirsiniz.  0 532 615 8211

www.erdoganzaim.com 

3 yorum:

  1. Slmlar hocam
    Her iki ayak baş parmaklarımın sonundaki eklemlerde aşırı derecede kireçlenme mevcuttur,Allah rızası için öneri ve yardımlarınızı bekler saygılar sunarım.
    ŞeNer

    YanıtlaSil
  2. Erdoğan hocam merhaba benim kızım 2004 doğumlu ve 4,5 yaşında tip 1 diyabet hastalığına yakalandı .sosyal medya tarafından bazı videolarınızı gördüm ve umutlandım. tip 1 diyabet için nasıl bir uygulama yöntemi uygulayarak bu hastalıktan kurtarıyorsunuz .ameliyat mıdır ? yoksa ilaç tedavisi mi .
    konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum .

    YanıtlaSil
  3. meraba hocam iyigünler benim kızım tıb 1 hastası bu hstalıgın insülünden başka caresi yokmu varsa ne yapabiliriz teşekkürler


    YanıtlaSil